Turnaustunnelmia

Finaalit Hyvinkää 26.8.2023

Mitalikolmikko Naiset 1. Selittelyn makua (Salla ja Sanni) 2. Team Made (Jade ja May) 3. Pikkupaskiaiset (Jonna ja Niina)
Mitalikolmikko Naiset Touhu 1. ÄHH (Änni, Äliis, ja Heily) 2. Villihevoset (Merja ja Emmi) 3. Kyntöaurat (Pirjo, Tiina ja Ulla)
Mitalikolmikko Miehet Touhu 1. Team Pyörylä (Ville ja Konsta) 2. EstVolley (Matis ja Priit) 3. Papparaiset (Juha, Juhani ja Tapio)

Tallinna 19.8.2023

Tallinnassa pelattiin Viikkari Biitsin 20 v juhlaturnaus

Tallinnassa 19.8. pelattu turnaus oli Viikkari Biitsin 20v juhlaturnaus. Tuttu Piritan ranta ei nyt näyttäytynyt kaikkein aurinkoisimmalta kuten monesti aikaisemmin, mutta kun luvattua kaatosadettakaan ei tullut pelit saatiin pelattua tosi mukavassa kisasäässä.

Juhlaturnauksessa pelattiin kaksi miesten touhusarjan erillistä turnausta MT I kahdeksan joukkueen voimin ja MT II viidellä joukkueella. MT I turnauksen voiton vei tiukassa lopputurnauksessa Tallinnan turnaukseen useasti osallistunut MOLO joka voitti turnauksen ensikertalaisen 90- 2-1.
MOLON joukkueessa pelasi Viikkari Biitsin todellinen veteraani Japi Aspela, joka on ollut alkumetreistä saakka mukava järjestämässä turnauksia Hyvinkäällä, sekä osallistunut mm. kaikkiin Tallinnan turnauksiin. Suuret onnittelut ja kiitokset Japille Viikkariturnauksiin annetusta panoksesta.

Japen Janoiset pokkasi kolmannen sijan kukistettuaan pronssiottelussa Beach pleasen.
MT II pelattiin viiden joukkueen sarjana mistä muodostui tosi tasainen ja sijoitukset ratkesivat vasta viimeisen ottelun päätyttyä eräpistetaistoon. Voiton vei Jääriä joukkue joka oli mukana sekajoukkueella, toiseksi sijoittui Ilpon Iloiset ja kolmanneksi 90+ joukkue.

NT pelattiin myös viiden joukkueen sarjana. Siinä voiton vei puhtaalla pelillä niinikään tuttu Tallinnan kävijä Kumman kaa?. Uudempaa polvea edustaneet Biitsiliinit oli kakkonen ja Team Muncca kolmonen. Kansainvälisyyttä edusti neljänneksi sijoittunut tyttöjoukkue Vimsistä.

Viikkari Biitsin juhlavuosi huipentuu ensi lauantaina Hyvikäällä pelattaviin lopputurnauksiin.

Miesten touhun (I) mitalikolmikko
Miesten touhun (II) voittaja Jääriä
Naisten touhun voittaja Kumman kaa?

Porvoo 12.8.2023

Tampere 5.8.2023

Lauantaina Pyynikillä pelattiin turnaus monipuolisessa säässä. Neljästä
vuodenajasta ainakin kolme oli pelaajille haasteena.
Turnaus saatiin kuitenkin hienosti pakettiin, ja päivän mittaan
aurinkoiseksi muuttuneen kelin ansiosta aivan kylmissään ei tarvinut
rannalta lähteä. Tervetuloa taas ensi kesänä Viikkariturnauksiin
Tampereelle!

- Jussi

Hyvinkää 1.7.2023

Viikkarit Hyvinkäällä la 1.7 pelattiin melkoisen surkeassa säässä. Taivas repesi jo ensimmäisten pelien aikana ja sadetta riitti koko päivän. Vaikka pelihuumoria välillä koeteltiinkin, saatiin 4 sarjassa ja yht. 33 joukkueella kaikki pelit pelattua ja voittajat ratkottua. Naisten sarjan mestareiksi kruunattiin paikallinen BVH (Laura Kovanen ja Satu Aro). Toisena myös Hyvinkääläinen Team Made (Jade Sahlman ja May Srisongkram). Kolmantena Biitsimammat (Päivi Malkki ja Sanna Veijalainen). Miesten sarjakin saatiin sarjasiirron avulla pystyyn (Kiitos taas Hups!). Voitto ratkesi tiukan taistelun jälkeen erin 2-1 joukkueelle Rantapeippo (Jukka Ranta ja Mika Peippo). Toiseksi tuli SV (Toini Laajaranta ja Riku Hall). Kolmantena joukkue Konopko/Tuomola (Andrii Konopko, Roope Tuomola). Miesten touhusarjassa nähtiin mukavasti uusia joukkueita. Voittoon ensikertalainen Hyvinkäällä: Ohilyönti (Pasi Nieminen ja Hannu Pulakka). Toisena HeiHei (Elmo ja Mikko Heimala) ja kolmanneksi Viiskasit (Reima Vataja ja Mikko Sääski). Vielä todettakoon, että turnaukseen ilmoittautui Hyvinkäälle ennätykselliset 47 joukkuetta. Tosin perumisia tuli peräti 13 kpl.

Miesten sarjan voittajat
Naisten sarjan voittajat
Miesten touhusarjan voittajat
Naisten touhusarjan voittajat

Tampere 17.6.2023

Loppi 10.6.2023

Lopella oli hyvät touhupelit lauantaina 10.6. Turnaukseen osallistui 8 naisten joukkuetta ja 7 miesten joukkuetta. Muutama peruutus tuli loukkaantumisten takia. Tuuli pysyi koko päivän kohtuullisena ja aurinko paistoi koko päivän. Molemmissa sarjoissa pelattiin alkusarjan jälkeen välieriin ja sitä kautta sijoitusotteluihin.

- Jussi

Naisten mitalikolmikko
Miesten voittajat

Espoo 4.6.2023

Oittaan Viikkariturnauksen touhusarjat pelattiin hyvinkin viileässä ja vaihtelevan tuulisessa säässä.

Joukkueita oli miesten touhusarjassa 6, naisten touhussa 12, joista yksi ei saapunut paikalle.

Pelit oli tosi tiukkoja, samoin lohkot. Naisten sarjassa jokaisessa lohkossa laskettiin piste-eroja jonkun sijoituksen selvittämiseksi, miehilläkin meni pistelaskuksi toinen lohko. Pelaajat olivat hyvällä mielellä koko pitkän päivän ja järjestivät omatoimisesti pelit käyntiin heti kun joku kenttä oli vapaana

Voittajaksi miesten touhussa selviytyi Yhet vielä!, Toiseksi SV ja kolmanneksi Hups!

Naisten touhun voitti ÄHH, toiseksi tuli Pikkupaskiaiset ja kolmanneksi Villihevoset.

Kiitokset mukavasta päivästä joukkueille!

T. Saija

Hyvinkää 27.5.2023

Hyvinkään viikkarit 27.5 pelattiin neljässä sarjassa 32 joukkueen voimin viileässä, mutta onneksi poutaisessa säässä.  Naisten sarjan voittajana oli paikallinen Made (Tiina Kiviluoto ja May Srisongkram), toisena Jansbe (Janiina Laitinen, Jonna Huhtamäki) ja kolmantena Biitsimammat (Päivi Malkki ja Sanna Veijalainen). Miesten sarjan ykkönen oli KuBo (Eduard Kuusmik, Igor Boreysho), hopealle touhusarjasta joukkueen suostumuksella mukaan nostettu Hups! (Matti Harinen, Jussi Harinen) ja pronssille Hups (Ville Hiltunen, Juha-Matti Päivärinta). Naisten touhun mestariksi kruunattiin ÄHH (Heily Mängel, Änni Naelso, Äliis Naelso), toisena Hyvinkääläinen Kyntöaurat (Tiina Hupli-rooke, Ulla Koskela, Anne Kareinen) ja kolmantena myös paikallista BVH-seuraa edustava Blue (Nina Kääriäinen, Laura Kääriäinen). Miesten touhusarjassa kärkikolmikkona tällä kertaa olivat: 1. Team Pyörylä (Konsta Kesonen, Ville Iiskola), 2. Got VV (Anders Kvist, Martin Åckander, Kari Pietikäinen) ja 3. Papparaiset (Tapio Tähtinen, Juhani Lind).

Hyvinkäällä hyödynnettiin onnistuneesti tälle kesäkaudelle tehtyjä sääntömuutoksia. Siirsimme 2 miesten touhusarjaan ilmoittautunutta joukkuetta heidän suostumuksellaan miesten sarjaan turnauksen ajaksi. Näin saimme molempiin sarjoihin riittävästi joukkueita ja saimme molempiin sarjoihin kaikille tasaiset ja mielekkäät pelit. Molemmille siirretyille joukkueille annettiin +4 hyvityspistettä (max 12) touhusarjan CUP-tilastoon. Kiitos EstVolley ja Hups! Suosittelemme muitakin turnausjärjestäjiä hyödyntämään tätä mahdollisuutta.

Miesten touhusarjan pelien päätteeksi juhlistimme Tahmatassujen (Jyrke Veijalainen ja Jari Suhonen) aktiivista osallistumista viikkareihin koko sen 20-vuotisen historian ja samalla myös Jyrken 65v-synttäreitä. Onnea Tahmatassut ja Jyrke!

- Mikko

Miesten sarjan voittajat KuBo (Eduard Kuusmik ja Igor Boreysho)
Naisten sarjan voittajat Made (Tiina Kiviluoto ja May Srisongkram)
Miesten touhusarjan voittajat Team Pyörylä (Konsta Kesonen ja Ville Iiskola)
Naisten touhusarjan voittajat ÄHH (Heily Mängel, Änni Naelso ja Äliis Naelso)

Porvoo 20.5.2023

Porvoo 21.5.2023

TALLINNA 13.8.2022

Tallinnaan Piritan rannalle palattiin kolmen vuoden tauon jälkeen

Tallinnan turnaus on ollut ”pannassa” koronan takia kaksi edellistä kesää. Nyt sitten uskallettiin varata Piritan hiekat, kun kyselyjä turnauksesta tuli lukuisia. Valitettavasti sitten pelaajat eivät lähteneetkään liikkeelle runsaslukuisesti. Turnaus pelattiin neljällä naisten touhusarjan ja seitsemällä miesten touhusarjan joukkueilla. Turnaus oli kuitenkin kaikkien mukana olleiden mieleen ainakin kiitoksista päätellen. Loistavan kelin vallitessa myös itse ottelut olivat varsin mallikkaita ja tasaisiä.Miesten touhusarjan loppuottelussa Team Mamaja löi Japen janoiset 2-1 ja kolmannen sijan otti Viiskasit 2-0 voitollaan Ilpon iloisista.Myös naisten touhun mitalipelit olivat tasaisia.

Mestaruus meni Ohohh joukkueeseen 2-1 voitolla Team Torjuntavoitosta ja kolmossijan pokkasi Kumman kaa 2-1 voitolla Rantaperunoista.

Matkalla mukana Antsa

Kuvissa voittajajoukkueet Mamajan Jarmo Salo,Maarit salo ja Mayaree Srisongkram, sekä Ohohh:n Heily Mängel, Moonika Alviste ja Änni Naelso, sekä yleiskuva hienosta Piritan rannasta.